Fanshop
Fanshop

NOG KLEINE 2.500 SEIZOENKAARTEN TE KOOP

Met iets minder dan twee weken te gaan voor het begin van de competitie, zijn er nog bijna 2.500 seizoenkaarten beschikbaar. Er is dus op dit moment nog voldoende capaciteit om alle aanvragers ergens in het stadion een mooie plek aan te kunnen bieden. Graag vragen wij u middels dit bericht om uw vriendelijke medewerking, om dit volledige bericht te lezen en met onderstaand verzoeken rekening te houden.
Feyenoord is enorm blij met de massale belangstelling rond het eerste elftal. Voor een snelle verwerking van de nieuwe seizoenkaartaanvragen heeft Feyenoord voor de afgelopen en aankomende weken extra personeel ingeschakeld. Zij zijn druk bezig om alle aanvragen snel en zorgvuldig te verwerken.

Het ligt in de lijn der verwachting dat voor de eerste thuiswedstrijd, op 26 augustus tegen NAC Breda, alle plaatsbewijzen zijn verstuurd. Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters die recentelijk een aanvraag hebben ingediend, of die al hebben betaald maar nog geen kaart hebben ontvangen, om deze week niet met Feyenoord Klantenservice te bellen om te informeren naar de status van uw aanvraag. Wij kunnen u op dit moment geen informatie geven over de status van uw aanvraag, juist omdat wij op dit moment druk bezig zijn om alle aanvragen te verwerken.

Belangrijk om te weten:
- alle aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Vertraging in de uiteindelijke verwerking van uw aanvraag, door de drukte op dit moment, heeft dus geen nadelig effect op uw aanvraag
- u kunt uw aanvraag alleen per post en aan het loket van het stadion indienen
dus niet via internet, email, per fax of telefonisch
- u kunt hier uw aanvraagformulier downloaden
- wij adviseren u om tenminste drie vakkeuzes op te geven bij uw aanvraag
kunnen wij u niet plaatsen binnen uw keuze(s), dan wordt er contact met u gezocht over het opgeven van een alternatief .

Heeft u een dringende vraag, stelt u deze dan bij voorkeur via onze reactieformulier op www.feyenoord.nl/klantenservice

Hartelijk dank voor uw medewerking en geduld.