Fanshop
Fanshop

FEYENOORD VANAF DONDERDAG DAGELIJKS OP PLANET VOETBAL

De kijkers van Digitenne en Interactieve TV van KPN (voorheen Mine) ontvangen vanaf donderdag gratis een dagelijkse uitzending over Feyenoord. De uitzending, die te zien is op het nieuwe voetbalkanaal ‘Planet Voetbal’, bevat elke dag twintig minuten met nieuw beeldmateriaal. ‘Planet Voetbal’ zendt iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag van 19:00 tot en met 24:00 uur) uit en bevat naast het programma over Feyenoord ook Ajax TV en PSV TV. In Feyenoord TV krijgt de kijker behalve inzicht in de dagelijks actualiteit, ook een rondleiding achter de schermen en een kijkje in het roemruchte verleden.

De uitzendingen van Feyenoord TV op maandag staat in het teken van de wedstrijd die in het weekend is gespeeld. Naast een wedstrijdsamenvatting en spelersreacties zal presentator Peter Houtman samen met een Feyenoorder de maandagkranten doornemen. Dinsdag duikt de redactie in de rijke clubhistorie, is er een supportersinterview en wordt het algemene nieuws belicht. De woensdaguitzending staat in het teken van de jeugd van Feyenoord. Niet alleen de talenten van Varkenoord staan daarbij centraal, maar ook de jeugdige kijker. In de eerste aflevering geeft A1-trainer Jean Paul van Gastel bijvoorbeeld een aantal nuttige tips. Ook is er wekelijks een interview met een (ex-)voetballer die via Varkenoord zijn eerste stappen in het betaalde voetbal zette. Donderdag staat er een interview met een eerste elftalspeler of lid van de technische staf op het programma, terwijl vrijdag uitgebreid wordt vooruitgeblikt op de wedstrijd van het weekend.

De programma’s van Ajax, Feyenoord en PSV worden aangevuld met ‘Planet Voetbal Nieuws’, waarin kort ander voetbalnieuws wordt getoond. Planet Voetbal zal beginnen met een carrouselprogrammering, waarbij de programma’s doorlopend worden vertoond.

KPN werkt al ruim twee jaar samen met Ajax, Feyenoord en PSV op het gebied van gezamenlijke content-exploitatie via TV, internet en mobiel.

Neem dus nu een abonnement op Digitenne als je Planet Voetbal met Feyenoord TV wilt ontvangen. Via Digitenne zijn ook de Live Eredivisiewedstrijden te zien. Kijk voor het speciale Feyenoord-actieaanbod op de speciale actiesite www.feyenoord-sluitjeaan.nl. Bestel nu en ontvang € 50 extra retour!