Fanshop
Fanshop

NIEUW GRATIS WEDSTRIJDMAGAZINE BIJ EERSTE THUISWEDSTRIJD

De eerste thuiswedstrijd van de competitie wordt begeleid met de invoering van een nieuw wedstrijdmagazine. Het traditionele betaalde magazine maakt plaats voor een gratis variant die op grote schaal wordt verspreid. Vanaf vijf dagen voor de wedstrijd is het nieuwe wedstrijdmagazine, dat 24 pagina’s telt, gratis verkrijgbaar in de regio groot Rotterdam. De oplage van het magazine bedraagt zestigduizend. De magazines worden vanaf vandaag (dinsdag) op circa driehonderd distributiepunten verspreid. Uiteraard zullen de magazines ook op de wedstrijddag in en rondom De Kuip aan de man worden gebracht.
In het nieuwe magazine is er als vanzelfsprekend aandacht voor de tegenstander. Er zijn fotocollages van de laatste wedstrijden die Feyenoord afwerkte. In de Fanfacts worden supporters op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen op supportersgebied, terwijl in de rubriek Head to Head twee supporters van beide clubs over de liefde voor hun club praten. In ‘De clubkennis van…’ wordt in elke uitgave een speler uit de selectie beoordeeld op zijn kennis. Daar is ook een klassement aan verbonden. In het eerste nummer komt Theo Lucius aan de beurt. De Feyenoord Quiz komt ook terug in het gratis magazine, net als het actuele nieuws, de selecties van beide clubs en informatie over de kaartverkoop.

Het magazine is een officiële uitgave van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging in samenwerking met BUZZ Media.