Fanshop
Fanshop

NOG STEEDS SEIZOENKAARTEN BESCHIKBAAR

Feyenoord heeft kort na de start van de competitie nog iets meer dan 1.900 seizoenkaarten beschikbaar. Er is voldoende plaats om alle aanvragers een plaats in het stadion te garanderen, maar het is wel van belang te weten dat een aantal nog niet uitverkochte vakken nog maar een zeer beperkt aantal plaatsen voorradig heeft. In onderstaand overzicht staat per vak aangeven hoeveel plaats er nog is per vak.
Vak: beschikbaarheid
BB: 53
C: 194
CC: 189
D: 226
EE: 37
JJ: 57
K: 234
NN: 168
O: 45
W3: 116
W4: 289
Z: 114

*) op de genummerde vakken betreft het veelal losse plaatsen en geen plekken meer naast elkaar

Bovenop dit aantal normale seizoenkaarten, zijn er nog ruim voldoende 11-wedstrijdenkaarten verkrijgbaar (op de vakken F, FF, H, HH en Y).

Overigens is de kans aanwezig dat er nog meer plaatsen vrij komen. Na Feyenoord - Willem II zullen de niet betaalde seizoenkaarten weer vrijgemaakt worden voor de verkoop. Het is dus mogelijk dat op korte termijn nog een enkele plaats op een ander vak dan hierboven genoemd beschikbaar komt.

Heeft u een voorkeur voor een vak dat niet in de lijst hierboven is genoemd, stuurt u dan toch uw aanvraag voor dit vak in. Mogelijk dat wij u op korte termijn nog op dat vak kunnen helpen.