Fanshop
Fanshop

VERSCHERPTE GEDRAGSREGELS VAN KRACHT BIJ FEYENOORD-NAC BREDA

Komende zondag staat Feyenoord-NAC op het programma, de eerste thuiswedstrijd in het seizoen 2007-2008. Feyenoord wijst eenieder er nogmaals op dat reeds sinds het duel met Chelsea in De Kuip de nieuwe gedragsregels gelden zoals die zijn verwoord in een beleidsnotitie van Feyenoord Rotterdam NV. Zo zal Feyenoord met ingang van dit nieuwe seizoen bezoekers van thuiswedstrijden nog intensiever controleren op het in het bezit hebben van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitkaart of rijbewijs) conform de standaardvoorwaarden van de KNVB artikel 3 onder 3.1 en het reglement van orde KNVB onder punt 5. Een en ander is besloten na overleg tussen Feyenoord en de Gemeente Rotterdam.
Bij het niet in het bezit hebben van een geldig legitimatiebewijs zal Feyenoord conform genoemde beleidsnotities noodgedwongen maatregelen nemen. De volgende sancties zullen in voorkomende gevallen worden opgelegd:

1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiële waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod

Feyenoord verzoekt alle supporters en andere bezoekers van onze thuiswedstrijden vriendelijk om nota te nemen van deze gedragsregels.

 Download hier de beleidsnotitie