Fanshop
Fanshop

FEYENOORD TV VANAF DIT WEEKEND VAN START OP RTL 7, TV RIJNMOND EN RNN 7

Feyenoord TV is vanaf dit weekend weer te zien op RTL 7, TV Rijnmond en RNN7. Op RTL 7 maakt Feyenoord TV onderdeel uit van het programma Club TV. In dit magazine, dat een uur duurt, wordt niet alleen aandacht besteed aan Feyenoord, maar ook aan Ajax en PSV. Elk van deze topclubs heeft ongeveer twintig minuten zendtijd in het programma.
Elke aflevering schenkt Feyenoord TV aandacht aan de sterspelers, de oudgedienden, de persoonlijkheden, de actualiteiten, de laatste prestaties, de historie en de achtergronden van de betreffende club. Het clubgevoel wordt bij de supporters verder aangewakkerd met een kijkje achter de schermen en uiteraard een vooruitblik op de aankomende wedstrijden. Kortom, tv recht vanuit het hart van Feyenoord.

RTL zendt dit weekend op zondag om 09:20 Feyenoord TV uit, de uitzendingen van Ajax en PSV staan respectievelijk daarvoor en -na gepland. Vanaf volgende week zal er op zaterdag (16:20 uur) en zondag (09:20 uur) worden uitgezonden. Feyenoord TV is deze zaterdag al te zien op TV Rijnmond. De uitzending begint om 18:36 uur. Na het weekend wordt Feyenoord TV uitgezonden op RNN 7.

Hoewel de actualiteit altijd het uitgangspunt is bij het samenstellen van de programma's, zal er geen poging worden gedaan om te concurreren met de overige media in het brengen van nieuws. Liever openen de programma's deuren die voor anderen gesloten blijven. In Feyenoord TV kruipt de kijker dicht op de huid van de spelers en krijgt het zo een uniek kijkje achter de schermen bij het reilen en zeilen van een topclub.

In de aflevering van dit weekend uitgebreid aandacht voor de wedstrijd Feyenoord tegen Roda JC. Presentator Peter Houtman ging op bezoek bij Pierre Vermeulen, die voor zowel Feyenoord als Roda speelden. Hij blikt vooruit op het duel van zondag en kijkt terug op zijn eigen carrière. Verder in Feyenoord TV: een uitgebreid interview met Nicky Hofs over onder meer zijn slepende knieproblemen. Tot slot een vraaggesprek met Serginho Greene, die dicht bij zijn rentree is na maanden blessureleed.