Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

TOPARTIESTEN OP EERSTE JUBILEUMEVENEMENT

Jan Smit, Gerry and the Pacemakers en Lee Towers zijn enkele van de eerste artiesten die hebben toegezegd om acte de présence te geven tijdens de show ‘Het Hart van Feyenoord’ in Ahoy. Dit is het eerste evenement in het jubileumjaar 2008, op 19 januari. Ook Frédérique Spigt, Evers slaat door (de band van Edwin Evers) en DJ Ronald Molendijk zullen die dag een optreden verzorgen. Dat meldt de dinsdag verschenen Feyenoord Krant.
Deze optredens vormen de muzikale omlijsting van de show ‘Het Hart van Feyenoord’. Het belooft een waardige start van het jubileumjaar 2008 te worden, het jaar waarin Feyenoord honderd jaar bestaat. Tijdens de show, die twee keer opgevoerd wordt op 19 januari, wordt op grootschalige en indrukwekkende wijze aandacht besteed aan de geschiedenis van Feyenoord.

De historie van de club trekt als een muzikale reis voorbij. Elk decennium wordt visueel luister bijgezet met schitterende beelden en special effects. Het grootse decor, in combinatie met de aanwezigheid van oud-Feyenoorders, de huidige selectie en nationale en internationale artiesten zorgen voor een spetterende start van een uniek jaar in de Feyenoord-geschiedenis.

Met Jan Smit wordt één van de grootste hedendaagse Nederlandse artiesten binnen gehaald. De Volendamse zanger scoorde de afgelopen jaren aan de lopende band top tien-hits, zoals ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Hoe kan ik van je dromen?’.

De naam Gerry and the Pacemakers zal met name bij de jonge supporters misschien niet direct een lichtje doen branden, maar toch is de muziek is deze groep veelgehoord in De Kuip. De band werd namelijk bekend met het nummer ‘You’ll never walk alone’.

Lee Towers is uiteraard van de partij bij de show. Nummers als ‘Mijn Feyenoord’ en ‘You’ll never walk alone’, dat door de zanger opnieuw werd uitgebracht, heeft Towers al vele malen in De Kuip ten gehore gebracht en mogen dus ook in Ahoy niet ontbreken. Met DJ Ronald Molendijk en Frédérique Spigt zijn twee acts genoemd die speciaal op verzoek van supporters hun opwachting zullen maken. Molendijk zal onder meer diverse karakteristieke Feyenoord-nummers van een nieuw jasje voorzien.

Tot slot zal tijdens het spetterende evenement ook een grote rol zijn weggelegd voor diverse Feyenoorders die in het verleden furore maakten in De Kuip. Zo zullen onder meer Ben Wijnstekers en Peter Houtman op 19 januari het podium beklimmen.

Hiermee zijn de eerste bevestigde artiesten voor ‘Het Hart van Feyenoord’ genoemd. De organisatie van de show is druk bezig om meer artiesten van nationale en internationale allure naar Ahoy te halen, maar is uiterst content met de lijst aan zangers, bands en acts die tot nu toe zijn vastgelegd.

De kaartverkoop voor Feyenoord in Ahoy is inmiddels van start gegaan. Kaarten kosten 42,50 euro per stuk voor volwassen. Kinderen krijgen voor 30 euro toegang. Seizoenkaarthouders kunnen ook nog acht kaarten extra bestellen. Houders van een Gouden Seizoenkaart, verzekerden zich als eerste van toegang tot de show. Voor meer info over kaartverkoop, zie www.feyenoord100.nl