JONG FEYENOORD VERLIEST OEFENDUEL

Raymond Verheijen heeft dinsdagavond met een gemengd team Feyenoorders het oefenduel met sv Heerjansdam verloren: 3-4. De trainer speelde met een combinatie van beloften, A-junioren en zelfs een stagespeler uit de B-jeugd. Namens de Rotterdammers schoten de Nigeriaanse testspeler Amin, Diego Biseswar en Jerson Anes Ribeiro raak.
Jong Feyenoord begon goed aan de oefenwedstrijd, die gepland stond om spelers met weinig speelminuten aan het werk te zien. Na vijf minuten kopte Amin zijn ploeg op voorsprong, uit een voorzet van Michel Poldervaart. Tien minuten later maakten de bezoekers gelijk, door een fout van Tobias Waisapij genadeloos af te straffen.

In het restant van de wedstrijd kwam Feyenoord niet meer in zijn spel. Heerjansdam liet zien met een goed ingespeeld team ver te kunnen komen en legden de ene na de andere aanval op de mat. Biseswar en Anes Ribeiro zorgden in de slotfase nog voor een verrassende inhaalslag, maar de amateurs pakten in de blessuretijd de verdiende winst.

Maandag 22 oktober beschikt Verheijen weer over een volledige groep, als in de competitie aangetreden wordt tegen RBC Roosendaal.