Fanshop
Fanshop

VERKOOP UITWEDSTRIJDEN OOK VIA INTERNET

Met ingang van de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord op zondag 25 november aanstaande kunnen de houders van een Diamondcard hun kaart ook via internet kopen. Het betreft hier een proef die tot en met het einde van dit seizoen zal lopen. Diamondcardhouders blijven tevens de mogelijkheid houden om hun kaart via Ticketbox te kopen.
De verkoop voor Diamondcardhouders start zowel via internet als via Ticketbox op woensdag 7 november om 09.00 uur. Wie via internet een kaart koopt kan deze betalen via een creditcard of middels iDeal. Gaat er iets met een transactie niet goed dan kan er tot en met vrijdag 9 november 15.00 uur contact opgenomen worden met Feyenoord Klantenservice. Samen met de supporter wordt dan nagegaan waar de fout zit en wordt eventueel alsnog een kaart gereserveerd.

Supporters die via internet een kaart reserveren, krijgen deze per post thuisgestuurd. Het streven is te komen tot een e-ticketsysteem, waarbij een supporter zijn kaart thuis zelf kan uitprinten. Op zaterdag 10 november gaan de resterende kaarten via Ticketbox in de verkoop voor Goldcardhouders.

Kaarten kunnen gereserveerd worden op de website van Feyenoord, waar sinds het begin van dit seizoen een online verkoopomgeving voor thuiswedstrijden bestaat. Dat systeem draait goed en Feyenoord verwacht ook voor de verkoop van uitwedstrijden weinig tot geen problemen. Wanneer de proef met de Diamondcardhouders succesvol is, zal overwogen worden om ook de houders van een Goldcard deze mogelijkheid te bieden. Een en ander zal mede afhankelijk zijn van het aantal beschikbare kaarten.