Fanshop
Fanshop

FEYENOORD TV BLIKT VOORUIT OP FC TWENTE

Feyenoord TV staat dit weekend grotendeels in het teken van de komende wedstrijd tegen FC Twente. Naast een uitgebreide voorbeschouwing is er veel aandacht voor de campagne ‘Samen maken we Feyenoord sterker’, een grootscheepse campagne waarbij supporters zich officieel aan de club kunnen binden. Commercieel directeur Chris Woerts praat over de plannen voor de toekomst.

Verder in Feyenoord TV een interview met een man die jarenlang uniek beeldmateriaal van de wedstrijd Feyenoord tegen Celtic uit 1970 op zijn zolder had liggen. Presentator Peter Houtman bekijkt samen met hem deze unieke 8mm beelden. Natuurlijk is er ook aandacht voor het honderdjarig bestaan van Feyenoord, door terug te blikken op enkele hoogtepunten uit de historie van de club.

Feyenoord TV is dit weekend te zien op RTL 7, TV Rijnmond en RNN7. Op RTL 7 wordt het programma uitgezonden op zaterdag om 16:20 uur en zondag om 09:20 uur. Op Rijnmond is Feyenoord TV zaterdag te zien om 18:36 uur. Op maandag volgt de uitzending op RNN7, rond 19:30 uur. 

Bekijk hier een preview van Feyenoord TV van dit weekend.