Fanshop
Fanshop

FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nulnummer van het nieuwe Feyenoord Magazine valt deze week bij ruim negentigduizend supporters op de mat. Het allereerste nummer wordt verstuurd naar alle seizoen- en clubkaarthouders en abonnees van de Feyenoord Krant. Vanaf januari 2008 zal Feyenoord Magazine elf keer per jaar verstuurd worden naar alle supporters die zich officieel aan de club hebben verbonden.
Het Feyenoord Magazine biedt achtergronden over de club, onthult de mens achter de voetballer en neemt afstand van het wekelijkse resultaat. Invalshoeken worden meer dan eens met een knipoog gekozen, maar de ogen worden ook niet gesloten voor de serieuze kanten van het leven.

Voor het nulnummer ging Feyenoord Magazine varen met het gezin van Giovanni van Bronckhorst. Op het water van de Bergse Plas vertelt de aanvoerder over zijn nieuwe leven in Nederland, waar hij eindelijk meer tijd voor zijn familie kan vrijmaken. Nuri Sahin vertelt in een groot interview over zijn trots: zijn geloof, zijn familie en zijn afkomst. Daarnaast ging Feyenoord Magazine op bezoek bij Ove Kindvall in Zweden, waar de legendarische spits een teruggetrokken bestaan leeft.

Verder in Feyenoord Magazine: een reportage vanuit Engeland over Alexander Östlund, Peter Bosz geeft antwoord op vragen van supporters, een reportage vanuit de Feyenoord Academy in Ghana en het verhaal van Patrick Allotey die deze zomer op 28-jarige leeftijd overleed. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor het jubileumjaar 2008, waarin Feyenoord honderd jaar bestaat.

Klik hier om je officieel aan te sluiten bij Feyenoord en Feyenoord Magazine elf keer per jaar te ontvangen.