Fanshop
Fanshop

BUSCOMBIREGELING BIJ FC GRONINGEN-FEYENOORD

Voor de wedstrijd FC Groningen-Feyenoord op zondag 25 november aanstaande geldt voor Feyenoord-supporters een verplichte buscombiregeling. De Groningse autoriteiten hebben hiertoe besloten omdat vorig seizoen na afloop van de competitiewedstrijd in Groningen op een kruispunt nabij Euroborg vechtpartijen uitbraken tussen supporters van beide clubs. Bij die wedstrijd gold een vrij-vervoersregeling.
Om het combileed enigszins te verzachten zal Feyenoord een opstapplaats realiseren in Beilen. Ruim zeshonderd supporters kunnen van deze opstapplaats gebruik maken. De overige vierhonderd supporters kunnen vertrekken vanuit Rotterdam en Utrecht/De Meern. De voorverkoop voor zowel Diamond- als Goldcardhouders start op woensdag 14 november. Diamondcardhouders kunnen voor het eerst ook via internet een kaart reserveren.

Wanneer Feyenoord twee weken later – op zondag 9 december – in Venlo speelt kan het merendeel van de aanhang wel met eigen vervoer naar de wedstrijd. De knusse Venlose Koel, die bij veel supporters herinneringen zal oproepen aan de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, beschikt over een bezoekersvak van 500 plaatsen. 350 supporters kunnen via een omwisselregeling in Venray met de auto naar Venlo waar 100 parkeerplaatsen voor auto’s van Feyenoord-supporters beschikbaar zijn. 150 supporters kunnen er voor kiezen om per bus vanaf Venray of Rotterdam naar deze wedstrijd te reizen.