Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD SUPPORTERS PLATFORM OP 27 NOVEMBER

Het heeft even geduurd maar het Feyenoord Supporters Platform (FSP) heeft op dinsdag 27 november weer plaats. In de voorbije weken en maanden zijn de verschillende adviesgroepen van het FSP bijeen geweest om de meest uiteenlopende zaken met Feyenoord te bespreken. Daaronder natuurlijk ook de nieuwe adviesgroepen Strategie en Financiën. De voorzitters van deze nieuwe adviesgroepen, maar uiteraard ook hun ‘collega’s’ van de andere groepen, zullen op de avond toelichten wat er in de voorbije periode besproken is.
Is die toelichting onvoldoende, dan zijn leden van de directie en het management van Feyenoord uiteraard aanwezig om een en ander aan te vullen of te verduidelijken.

Een van de agendapunten op deze avond is uiteraard de mogelijkheid die Feyenoord supporters sinds kort biedt om zich aan te sluiten bij de club en alles wat daarmee verband houdt.

Supporters die de avond willen bezoeken dienen zich hiervoor aan te melden, dit in verband met de beschikbare capaciteit. Dat kan via het speciale FSP gedeelte op deze website. Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst per e-mail de agenda en overige bijzonderheden.