Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GRONINGEN WAARSCHIJNLIJK TE VROEG VOOR BRUINS

De wedstrijd van zondag tegen FC Groningen komt waarschijnlijk te vroeg voor Luigi Bruins. De jeugdinternational raakte in het afgelopen duel met Ajax geblesseerd aan zijn hamstring. Aanvankelijk zag het ernaar uit dat hij op tijd weer fit zou zijn, maar het herstel vergt iets langer dan verwacht. Bruins gaf zelf eerder deze week aan zich goed te voelen en nog maar weinig last te hebben van zijn hamstring, maar de medische staf verwacht dat het volledige herstel tot na het weekend duurt. Bruins keerde woensdag al terug op het trainingsveld, maar sloot zich nog niet bij de groep aan.
Danny Buijs en Theo Lucius hervatten donderdag de groepstraining, nadat zij de afgelopen dagen enkel individueel hadden getraind. Buijs kampte met lichte liesklachten, terwijl Lucius herstellende is van een lichte schouderblessure. Clubarts Robbart van Linschoten verwacht dat beide spelers tijdig fit zijn voor het treffen met Groningen.

Nuri Sahin keerde donderdag terug op de training, nadat hij de afgelopen dagen twee interlands speelde met Jong Turkije. De middenvelder werkte los van de groep enkele loopoefeningen af, samen met conditietrainer Egid Kiesouw.