Fanshop
Fanshop

TWINTIGDUIZEND SUPPORTERS SLUITEN ZICH AAN

De campagne ‘Onze trots’ is voortvarend van start gegaan. Sinds de lancering van het initiatief hebben twintigduizend supporters zich officieel aan Feyenoord verbonden. De campagne kreeg gestalte met de verspreiding van het nulnummer van Feyenoord Magazine onder ongeveer negentigduizend supporters. Tot nu toe hebben twintigduizend van hen zich aangesloten bij het initiatief. ‘We zijn zeer tevreden met de eerste resultaten’, reageerde commercieel directeur Chris Woerts.
Alle supporters die zich nu al hebben verbonden aan de club, ontvangen in de tweede helft van december persoonlijk informatie over de activering van de aanmelding. Daarin wordt informatie gegeven over de incasso, het versturen van de exclusieve pin, de Feyenoord-voordeelagenda en de officiële Legioen-pas die behoren bij de aanmelding.
 
Deze pas, de voordeelagenda en de exclusieve Feyenoord-pin worden in januari verstuurd naar de supporters. In die maand wordt ook het abonnementsgeld voor een half seizoen afgeschreven. In juli wordt vervolgens het abonnementsgeld voor het volledige seizoen 2008-2009 geïncasseerd. De kortingen op het abonnementsgeld voor leden van de Feyenoord Supportersvereniging en abonnees van de Feyenoord Krant, gelden voor één volledig seizoen.
 
Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles zullen diverse prominente Feyenoord-supporters en oud-spelers hun Legioen-pas behorend bij de aanmelding officieel overhandigd krijgen. Onder hen onder meer de supporter die zich als eerste officieel aan de club verbond.
 
Door zich aan de club te binden, verwerven supporters een officiële status binnen de gelederen van Feyenoord. Daaraan zijn tal van voordelen verbonden, zoals elf keer Feyenoord Magazine per jaar en een exclusieve Feyenoord-voordeelagenda. Bovendien krijgen supporters op deze manier stemrecht binnen de Feyenoord-organisatie.
 
‘De supporters kunnen er zeker van zijn dat hun geld direct naar de groene mat gaat en Feyenoord sterker maakt’, zei Woerts bij de lancering van het initiatief. ‘Feyenoord is een familie waar je bij wilt horen. Dat idee hebben we omarmd en uitgewerkt. Het Legioen als officieel onderdeel van de club, mooier kan het wat ons betreft niet.’
 
Supporters die zich nog niet officieel aan de club hebben verbonden, kunnen dat doen op deze pagina.