Fanshop
Fanshop

LENSKY, TIENDALLI EN EKRAMY OP CRUYFF COURT

Dwight Tiendalli, Jacob Lensky en Sherif Ekramy hebben dinsdag de prijsuitreiking verricht van een G-voetbaltoernooi op het Cruyff Court Feyenoord Rotterdam. Op het kunstgrasveld onder de rook van De Kuip hadden ’s middags diverse teams met kinderen die speciaal onderwijs volgen het tegen elkaar opgenomen. Na een fanatieke strijd werden alle deelnemende teams een voor een naar voren geroepen door de toernooiorganisatie, waar zij werden gefeliciteerd door de drie Feyenoorders.
De winnaars kregen een heel bijzondere prijs uit handen van Tiendalli, Lensky en Ekramy: zij werden uitgenodigd om een keer een wedstrijd in De Kuip te komen bezoeken. Voor het team dat tweede werd, waren er gesigneerde voetballen.
 
 
Niet alleen de kinderen hadden een heerlijke middag, ook de Feyenoorders hadden er zichtbaar plezier in om een bezoekje aan het Cruyff Court te brengen. ‘Het plezier van de kinderen is zo groot, dat het voor mij ook mooi is om dit te doen. Het is prachtig dat er zulke initiatieven worden genomen’, zei Ekramy.