Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

MIS GEEN MINUUT, KOM ZATERDAG OP TIJD

Feyenoord-AZ is volledig uitverkocht. Dat betekent dat zo’n 47.000 toeschouwers de wedstrijd van aanstaande zaterdag zullen bezoeken. Feyenoord adviseert alle bezoekers daarom om op tijd naar het stadion te komen en waar mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Feyenoord hecht er bovendien aan om bezoekers te wijzen op het feit dat men gecontroleerd kan worden op het bezit van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
DENK AAN UW MEDESUPPORTERS, SCHUIF DOOR
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. We willen iedereen daarom vragen om uitsluitend op het plekje te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan uw medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar u recht op heeft. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera. Feyenoord rekent op uw medewerking en wenst u een plezierige wedstrijd toe.

CONTROLE OP IDENTITEITSBEWIJS
Zoals eerder al op deze plaats werd gemeld zullen bezoekers van de thuiswedstrijden van Feyenoord intensiever gecontroleerd gaan worden op het bezit van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart). Conform de standaardvoorwaarden van de KNVB dienen bezoekers van wedstrijden in het betaalde voetbal zich altijd te kunnen legitimeren ten overstaan van daartoe bevoegde personeel. Daaronder vallen in dit geval veiligheidsmedewerkers van Feyenoord.

Tot intensivering van de controle is enige tijd geleden besloten na overleg tussen de Gemeente Rotterdam en Feyenoord. Supporters die niet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs lopen het risico op een sanctiemaatregel:
1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiële waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod

Feyenoord doet een dringend beroep op haar supporters om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zodat voornoemde sancties achterwege kunnen blijven.