Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

FEYENOORD.NL SPORTWEBSITE VAN HET JAAR

De officiële website van Feyenoord is gekozen tot sportwebsite van het jaar. Feyenoord.nl hield andere genomineerden als Ajax.nl en VI.nl achter zich. Bezoekers van de website Onlineawards.nl konden in achttien categorieën hun stem uitbrengen. Op sportgebied werd Feyenoord.nl unaniem als winnaar gekozen door de circa 550.000 mensen die hun stem uitbrachten. Naast meest populair werd Feyenoord.nl ook tot beste sportwebsite gekozen.
De kwalificatie ‘populairste’ en ‘beste’ site stonden los van elkaar in de verkiezing. Feyenoord kreeg het meeste aantal stemmen, maar dat betekende niet automatisch dat de clubsite ook tot beste werd gekozen. Daarvoor was het waardeoordeel van de stemmers van belang. Ook op dit vlak -waarbij de kwaliteit werd getoetst aan de hand van de pijlers ‘inhoud’, ‘navigatie’ en ‘design’- scoorde deze website het hoogst, waarmee het zich één van de achttien trotse winnaars mag noemen.

Feyenoord.nl is een vaakbezochte site. Dagelijks kijken gemiddeld 45 duizend bezoekers op de site. Uitschieters zijn er op de momenten dat Feyenoord actief is op de transfermarkt. Op 28 juni bijvoorbeeld, de dag waarop Hofland en Makaay werden gekocht en de dag na de presentatie van Van Bronckhorst, trok Feyenoord.nl bijna 120 duizend bezoekers. Vanaf 1 juli 2007 tot op heden bezochten 1,8 miljoen unieke bezoekers de website.