Fanshop
Fanshop

LAATSTE FEYENOORD KRANT VERSCHENEN

Het doek voor de Feyenoord Krant is officieel gevallen. De allerlaatste clubkrant is deze week verschenen. Na vijftien jaargangen betekent dit het eind van een krant waarin tweewekelijks het laatste nieuws, interviews en reportages vanuit en over de club vielen te lezen. In de laatste Feyenoord Krant, nummer twaalf van jaargang vijftien, wordt uitgebreid stilgestaan bij het verdwijnen van de krant.
Zo kiezen de makers van de afgelopen jaargangen hun meest bijzondere momenten in dienst van de krant, koos fotograaf John de Pater zijn mooiste foto’s van de afgelopen vijftien jaar en is er een interview met Erik de Jong, de man die vijftien jaar lang zorgde voor de opmaak van de krant. Ook is er het laatste deel van een vijfdelige terugblik op de vijftien jaargangen.
 
Verder in de laatste Feyenoord Krant: een interview met Henk Timmer over onder meer zijn toekomst, een bijzondere vooruitblik op de bekerwedstrijd tegen SV Deurne en een gesprek met de zeventigjarige Coen Moulijn. Natuurlijk ontbreken het laatste nieuws en de rubriek Vente’s Varia niet.