Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine valt deze week op de mat bij de mensen die zich hebben aangesloten bij het initiatief Onze Trots. Ook de Feyenoord Voordeelagenda en de Legioen-pin worden deze week verstuurd naar de supporters die zich voor 10 januari hebben aangemeld bij het initiatief. Aanmeldingen die na deze datum zijn ontvangen, krijgen bovenstaande artikelen in een tweede zending, begin februari, toegestuurd. Iedereen die zich heeft aangemeld bij Onze Trots ontvangt in juni of juli zijn of haar Legioen-pas voor het seizoen 2008/2009. Het eerste deel van de incasso staat gepland voor de eerste week van februari.
In het eerste officiële nummer van Feyenoord Magazine onder meer een reportage over Kevin Hofland, die zeehond ‘Feyenoord’ uit ging zetten in de Waddenzee. De dierenvriend wordt gevolgd vanaf de zeehondencrèche in Pieterburen, tot en met het moment dat hij het dier daadwerkelijk zijn vrijheid terug geeft. Luigi Bruins vertelt in Feyenoord Magazine over zijn deels Italiaanse wortels en de talentvolle middenvelder liet zich met Italiaanse klasse fotograferen.

Ook Feyenoord-ambassadrice Renate Verbaan dook de fotostudio in, voor een fotoshoot waar haar Feyenoord-liefde vanaf spat. Feyenoord Magazine ging verder op bezoek bij Salomon Kalou in Londen. De aanvaller vertelt onder meer over de onwerkelijke wereld waarin hij terecht is gekomen bij Chelsea.

Het Feyenoord Magazine biedt achtergronden over de club, onthult de mens achter de voetballer en neemt afstand van het wekelijkse resultaat. Invalshoeken worden meer dan eens met een knipoog gekozen, maar de ogen worden ook niet gesloten voor de serieuze kanten van het leven.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Onze Trots’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Klik hier om u aan te melden bij Onze Trots.