Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GREENE EN LANDZAAT TERUG OP TRAININGSVELD

Denny Landzaat en Serginho Greene hebben woensdag weer voet op het trainingsveld gezet. Landzaat kampte met een hamstringblessure, die hij overhield aan de trip met het Nederlands elftal naar Kroatië. De middenvelder trainde woensdag volledig met de groep mee. Greene liep afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen De Graafschap een lichte hersenschudding op, maar kon woensdag alweer trainen. Het eerste deel van de training maakte hij met de groep mee, alvorens hij individueel verder werkte met fysiotherapeut Dennis Lion.
‘Ik las overal dat ik een zware hersenschudding had’, zei Greene na afloop van de training. ‘Maar dat viel echt wel mee. De avond na de wedstrijd had ik wel hoofdpijn en de nacht die volgde ben ik ook elk uur gewekt. Maandag en dinsdag heb ik rustig aan gedaan, en nu gaat het weer goed. Ik heb eigenlijk weinig last meer. Ik heb een deel van de training apart afgewerkt, om te kijken of ik een reactie zou krijgen, maar dat ging goed.’ Deze week wordt met de medische staf bekeken of Greene zondag alweer in actie kan komen.
 
Chun-Soo Lee (voetblessure), Tim de Cler en Luigi Bruins (beide hamstringklachten) ontbraken woensdag nog op het trainingsveld. De drie werkten individueel aan hun herstel.