Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

GREENE EN DE CLER WAARSCHIJNLIJK FIT VOOR DUEL MET AZ

Serginho Greene en Tim de Cler zijn waarschijnlijk op tijd fit voor de wedstrijd van woensdag tegen AZ. Greene had pijn aan zijn knie en zijn hamstring, terwijl De Cler de afgelopen dagen ziek was en bovendien nog hinder ondervond van zijn voetblessure. Daardoor leken beiden in eerste instantie de wedstrijd tegen AZ aan zich voorbij te moeten laten gaan. Nu dit duel pas woensdag wordt gespeeld, kunnen de twee verdedigers waarschijnlijk wel bij de wedstrijdselectie aansluiten.
Nicky Hofs zal zeker een week lang rust krijgen. De middenvelder kampt met knieklachten. Volgens de medische staf is het voor zijn herstel het beste om een aantal wedstrijden niet in actie te komen, om op die manier de knie de tijd te geven om aan te sterken. Hofs zal deze week wel individueel aan zijn herstel werken.
 
 
 
Andwelé Slory en Chun-Soo Lee keerden maandag terug op het trainingsveld, waar zij beide een individuele training afwerkten. Slory kampte al langer met klachten aan zijn hamstring en kreeg de afgelopen weken de tijd om daarvan te herstellen. De aanvaller werkt de komende periode een individueel programma af om helemaal fit te worden. Chun-Soo Lee kan mogelijk op korte termijn al weer aansluiten bij de groep. Hij kampte met een blessure aan zijn voet. Als hij de komende dagen goed doorkomt, kan hij weer aansluiting zoeken bij de selectie.