Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

PEDRO EN HAGARY ZATERDAG BIJ WEDSTRIJDSELECTIE

De A-junioren Luis Pedro en Hanne Hagary maken zaterdag onderdeel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met VVV. Hagary trainde donderdag en vrijdag al mee, Pedro stond alleen donderdag met de selectie op het trainingsveld. Beide spelers zijn aanvallers. Wegens het wegvallen van Roy Makaay en de blessures van Chun-Soo Lee, Andwelé Slory en Tim Vincken heeft Bert van Marwijk weinig aanvallende opties meer over. Daardoor ziet hij zich genoodzaakt om de junioren bij de groep te halen. Tevens wil de trainer de twee op deze manier vast laten wennen aan de omstandigheden van een thuiswedstrijd met het eerste elftal.
Nuri Sahin kan zaterdag naar alle waarschijnlijkheid gewoon spelen. De middenvelder hield een lichte enkelblessure over aan de wedstrijd tegen AZ, maar trainde vrijdag alweer met de groep. Volgens Van Marwijk is Sahin nog niet volledig fit, maar ‘Nuri kennende’ zal hij zaterdag spelen, stelde de trainer.
 
 
Nicky Hofs maakte vrijdag eveneens zijn rentree op het trainingsveld. De middenvelder maakte de warming-up nog met de groep mee, maar ging daarna individueel verder met conditie- en hersteltrainer Egid Kiesouw. Hofs werkte de afgelopen week ook al individueel aan het herstel van zijn knieklachten. In samenspraak met de medische staf besloot Van Marwijk hem minstens een week rust te geven. Wel heeft de trainer goede hoop dat Hofs eerder dan gepland weer volledig bij de groep aan kan sluiten. De komende duels met VVV en NAC (beker) komen desondanks te vroeg voor hem.