Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

JOHN DE WOLF VERHEUGD MET EIGEN POSTZEGEL

John de Wolf heeft maandag uit handen van Ger Jacobs, Commercieel Directeur van TNT Post, het eerste exemplaar van het postzegelboekje ‘100 jaar Feyenoord’ in ontvangst genomen. Het boekje staat in het teken van het jubileum van Feyenoord en bevat negen postzegels met onder meer bekende clubiconen erop. Dit zijn Ove Kindvall, Jozsef Kiprich, Wim Jansen, Willem van Hanegem, Rinus Israel, Eddy Pieters Graafland, Ernst Happel, Coen Moulijn, Pierre van Hooijdonk, Dirk Kuyt, John de Wolf en Paul Bosvelt. Als verrassing voor De Wolf brachten maandag vier spelertjes uit de E-jeugd van Feyenoord ieder een deel van een enorme postzegel binnen, met daarop de afbeelding van John de Wolf en het jubileumlogo van de voetbalclub.
De Wolf noemde het een eer om zijn gezicht op een postzegel te zien, samen met Dirk Kuyt. ‘Ik kreeg een paar maanden geleden een telefoontje van Feyenoord dat ik een van de iconen was die voor dit boekje waren gekozen en toen ging het toch best een beetje kriebelen. Tijdens mijn carrière heb ik er nooit bij stilgestaan wat voor indruk je maakt, maar zeker nu met het honderdjarig bestaan van de club kom ik weer geregeld in de publiciteit. Het is een bevestiging dat ik hier iets moois heb neergezet en daar ben ik best een beetje trots op.’

In het boekje wordt de rijke historie van de club kort en bondig samen en is verder aandacht voor de clubiconen die op de postzegels staan afgedrukt. Het postzegelboekje ‘100 jaar Feyenoord’ gaat € 9,95 kosten en is (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar op alle Postkantoren, in de TNT Postwinkels, via de Onlinewinkel op www.tntpost.nl en bij diverse Servicepunten. Daarnaast is het boekje ook te koop bij de Feyenoord FanShops of via www.feyenoord.nl/megastore. De geldigheid van de postzegels voor de frankering is onbepaald.