Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij het initiatief Het Legioen. In het derde nummer onder meer een reportage over de muziek van Denny Landzaat, een bijzonder verhaal over André Bahia die in de voetsporen van zijn vader treedt en een kennismaking met belofte Leroy Fer.
Landzaat nam in evenementenlocatie Outland plaats achter de draaitafels en vertelde over zijn liefde voor muziek, die als een rode draad door zijn carrière loopt. Verder in Feyenoord Magazine: een bezoek aan voormalig Feyenoord-spits Nico Jansen in het Belgische Lier, een reportage vanuit Toulouse over Johan Elmander en het bijzondere verhaal van een Engelse supporter die voor elke thuiswedstrijd overvliegt naar Rotterdam. Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken Vraag & Antwoord (met John Metgod en Dick Voorn), Blik op Eeuwfeest, Varia en Uitgelicht niet.

Het Feyenoord Magazine biedt achtergronden over de club, onthult de mens achter de voetballer en neemt afstand van het wekelijkse resultaat. Invalshoeken worden meer dan eens met een knipoog gekozen, maar de ogen worden ook niet gesloten voor de serieuze kanten van het leven.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Kijk op de website van Het Legioen voor een preview van het nieuwe Feyenoord Magazine.