Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

AANGEPASTE VERVOERSREGELING WILLEM II – FEYENOORD

De Gemeente Tilburg heeft maandagochtend bepaald dat rond de wedstrijd Willem II – Feyenoord van zondag 13 april aanstaande een aangepaste vervoersregeling voor Feyenoord-supporters zal gelden. In eerste instantie was een auto-combi van toepassing. Toen die afspraak werd gemaakt is wel het voorbehoud gemaakt dat wanneer de wedstrijd beslissend zou zijn in de strijd van de Tilburgers in de strijd tegen degradatie, of het ontlopen van de play-offs voor degradatie, een aanpassing van de regeling noodzakelijk zou zijn. Omdat Willem II haar thuiswedstrijd tegen Heerenveen verloor is dit nu aan de orde.
In overleg met Willem II en de Gemeente Tilburg is Feyenoord momenteel op zoek naar een geschikte opstapplaats voor de 800 supporters die de wedstrijd zullen bijwonen en per bus aan dienen te komen. Deze is wanneer het aan Feyenoord ligt zo dicht mogelijk bij Tilburg. Vertrekken uit Rotterdam is vanwege de Marathon geen optie.

Supporters die een kaart hebben gekocht maar vanwege een wijziging van de regeling de wedstrijd niet willen bezoeken kunnen dit uiterlijk op woensdag kenbaar maken bij Feyenoord Klantenservice. Zij ontvangen hun geld minus de ticketbox-kosten retour. Supporters die nog geen kaart konden kopen maar alsnog naar de wedstrijd willen gaan kunnen dit eveneens bij Feyenoord Klantenservice melden.

De bus van de Feyenoord Supportersvereniging zal gewoon rijden. Deze bus zal rond Tilburg aansluiten bij de andere bussen. De prijs blijft ongewijzigd. Supporters die een kaart hebben gekocht ontvangen later deze week via de infomail meer informatie over de regeling.