Fanshop
Fanshop

OPSTAPPLAATS WILLEM II-FEYENOORD GEVONDEN

De opstapplaats voor de 800 supporters die zondag Willem II-Feyenoord bezoeken is bekend. Op vrijdagmiddag heeft Feyenoord een alternatief gevonden nadat eerdere opstapplaatsen stuitten op bezwaren van autoriteiten en private instellingen. Op zondagochtend wordt er opgestapt aan de Edo Bergsmaweg in Rotterdam (bij het honkbalveld van Sparta/Feyenoord). De opstapplaats is vlakbij de afslag Ridderkerk langs de A16 gelegen. De betreffende supporters ontvangen op vrijdagmiddag nog een infomail met de juiste adresgegevens.
Eerder deze week communiceerde Feyenoord middels de infomail reeds dat vertrokken zou worden vanuit Lage Zwaluwe. Daags nadat Feyenoord dit meldde, stuitte het op bezwaren. Direct nadat dit bekend werd, hebben medewerkers van Feyenoord een ‘rondje Brabant’ gemaakt. Er werd een aantal geschikte plaatsen gevonden, maar helaas werd ook voor deze plaatsen geen toestemming verkregen.

Vertrekken vanaf De Kuip is vanwege de Rotterdam Marathon geen optie. Een vertrek vanuit Rotterdam heeft sowieso niet de voorkeur omdat dit naast het ongemak van de combiregeling met name voor mensen die verder van Rotterdam wonen bijzonder omslachtig is. Feyenoord biedt daarom haar supporters op voorhand excuses aan voor het ontstane ongemak.Opstapplaat: Edo Bergsmaweg, Rotterdam (link: Google maps)