Fanshop
Fanshop

DINSDAGAVOND DERDE RONDE FEYENOORD 100 JAAR CUP

Dinsdagavond staat de derde officiële speelronde van het toernooi om de Feyenoord 100 Jaar Cup op het programma. In de afgelopen week werd de toernooileiding jammerlijk geconfronteerd met een aantal ploegen die zich om uiteenlopende redenen alsnog uit het toernooi hebben teruggetrokken. DEHMusschen (Rotterdam, poule 11), SC Doesburg (poule 4), ONA (Gouda, poule 8) en Stedoco (Hoornaar, poule 14) besloten hun deelname aan het toernooi vroegtijdig te staken. Daardoor is het totale deelnemersveld inmiddels gereduceerd tot 73.
De resterende clubs zijn inmiddels in een spannende strijd verwikkeld om te bepalen wie er op 7 juni in De Kuip op het finaledag in actie mogen komen. Achilles 1894 kan dinsdagavond een belangrijke stap in die richting zetten. De ploeg uit Assen won de eerste twee wedstrijden en staat bij winst bij en tegen de zaterdagvoetballers van ODV met één been in De Kuip. Het Amersfoortse Cobu Boys kan eveneens goede zaken doen. Bij winst op CDW nestelt de Amersfoortse club zich stevig aan de kop in poule 5. Ook WDS lijkt op weg naar De Kuip. In poule 8 vormt Aarlanderveen de volgende hindernis voor de onlangs 60 jaar geworden vereniging uit Driebruggen.

In poule 9 kan DUNO zich dinsdag zelfs als eerste plaatsen voor de finaledag. De Hagenaars wonnen zaterdag hun tweede wedstrijd tegen SEV. Als DUNO de uitwedstrijd tegen Koudekerk weet te winnen is het niet meer in te halen door de overige ploegen.

Het volledige programma en alle standen treft u aan op http://www.voetbalrotterdam.nl/feyenoord100jaar/