Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

2.600 EXTRA KAARTEN VOOR BEKERFINALE BESCHIKBAAR

Seizoenkaarthouders van Feyenoord die nog geen kaart voor de bekerfinale Feyenoord-Roda JC op zondag 27 april aanstaande hebben weten te bemachtigen wordt een nieuwe kans geboden alsnog een poging te wagen. Feyenoord heeft de beschikking gekregen over ongeveer 2.600 extra kaarten.
In overleg met de KNVB en Feyenoord is besloten om de verkoop op een aparte manier te organiseren. Om praktische redenen is besloten dit niet via Ticketbox te doen. Om dezelfde reden wordt afgezien van loketverkoop aan het stadion. Seizoenkaarthouders die in aanmerking willen komen voor een kaart kunnen op www.feyenoord.nl een speciaal formulier invullen. Dit kan de gehele zaterdag, tot 23.59 uur. Het moment van invullen van het formulier ('s morgens vroeg of 's avonds laat) heeft op geen enkele wijze invloed op de loting.

Op zondagmiddag zal in De Kuip in het bijzijn van een notaris en een aantal supporters een loting plaatsvinden. Op maandag ontvangen alle mensen die zich inschrijven per e-mail bericht, positief dan wel negatief. Vanaf dinsdag 22 april kunnen de kaarten op vertoon van een per e-mail toezonden voucher, de seizoenkaart en ID-bewijs tegen contante betaling worden afgehaald bij de loketten van Feyenoord Klantenservice.