Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. Het vierde nummer staat voor een groot deel in het teken van de aanstaande bekerfinale. Zo blikken vijf selectiespelers die al eens een bekerfinale wonnen terug en vooruit, bespreekt Danny Buijs zijn droom om een prijs te winnen bij Feyenoord en is er een interview met Mike Obiku, die Feyenoord in 1995 naar de laatste KNVB beker schoot.
Verder in Feyenoord Magazine: een reportage over George Boateng vanuit Middlesbrough, een verhaal over de gemiste kansen van Feyenoord in de Europa Cup II en een reportage over één van de oudste supporters van het Legioen. Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken Vraag & Antwoord (met algemeen directeur Eric Gudde), Blik op Eeuwfeest, Varia en Foto en zijn verhaal niet.

Het Feyenoord Magazine biedt achtergronden over de club, onthult de mens achter de voetballer en neemt afstand van het wekelijkse resultaat. Invalshoeken worden meer dan eens met een knipoog gekozen, maar de ogen worden ook niet gesloten voor de serieuze kanten van het leven.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Kijk op de website van Het Legioen voor een preview van het nieuwe Feyenoord Magazine.