Fanshop
Fanshop

LAATSTE KAARTEN BEKERFINALE VERLOOT

De KNVB heeft zondagmiddag na afloop van de wedstrijd Feyenoord tegen Roda JC de laatste beschikbare kaarten voor de finale van de KNVB beker voor Feyenoord-supporters verloot. Tot afgelopen zaterdag konden seizoenkaarthouders van Feyenoord zich aanmelden om nog voor een kaart in aanmerking te komen. In totaal werden 6.089 geldige aanmeldingen geregistreerd. Voor hen waren 3.439 kaarten beschikbaar.
De loting werd verricht door KNVB-medewerker Dennis Boersen, die hiervoor een programma gebruikte dat normaal gesproken voor de verdeling van kaarten voor het Nederlands elftal wordt ingezet. Om er op toe te zien dat de loting eerlijk verliep, waren namens de KNVB verder aanwezig Wilfred de Rooij en Ellen Jongerius. Namens Feyenoord woonden Frank van Eijsden, Ton Strooband en Joris van Benthem de loting bij, terwijl de supporters werden vertegenwoordigd door Menno Been, Henk van den Dungen en Bert Wittenberg. De gehele loting stond onder toezicht van de door Feyenoord benaderde notaris Mr. Aard Barkey Wolf.

Supporters die zich voor de loting hebben aangemeld ontvangen uiterlijk maandag 21 april bericht. Mensen die zijn uitgeloot kunnen komende week hun kaart(en) tegen contante betaling afhalen bij Feyenoord Klantenservice.