Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

FEYENOORD EN TOYOTA MAKEN OVEREENKOMST OFFICIEEL

Feyenoord en Toyota hebben de samenwerking maandagmiddag officieel gemaakt. Een delegatie van de nieuwe autosponsor kwam naar De Kuip om er de glazen te heffen. Vanuit Feyenoord waren algemeen directeur Eric Gudde en commercieel manager Dick de Heus aanwezig om te toasten. Op het veld werd een fotomoment ingelast, waarbij Jonathan de Guzman, Kevin Hofland, Henk Timmer en Luigi Bruins zich bij het gezelschap voegden om met de imponerende Toyota Land Cruiser V8 te poseren.
Club en grootste automobielproducent ter wereld toonden zich in de stralende zon verheugd over de aangegane samenwerking. ‘Toyota staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid, als Feyenoord hebben we die facetten ook hoog in het vaandel staan. Zowel Feyenoord als Toyota heeft hetzelfde doel: nummer één worden in Nederland. Voor beide partijen zal er veel te halen zijn uit deze samenwerking’, zei algemeen directeur Gudde.



Ook vanuit afgevaardigden van Toyota, die de filialen vertegenwoordigden die de komende jaren de auto’s zullen leveren, waren er positieve geluiden. Dick van der Veer, van Toyota dealer De Blaak Rotterdam, zei ‘heel trots’ te zijn op de samenwerking. Collega Maurice Spiering van Toyota Spiering, was er eveneens over te spreken. ‘We waren er snel uit. We gaan nu voor drie jaar een samenwerking aan, met de intentie het te verlengen. Met Toyota straks op nummer één in Nederland, samen met Feyenoord.’