Fanshop
Fanshop

VIJF FEYENOORDERS IN SELECTIE EK ONDER 17

De Feyenoorders Jerson Cabral, Jordy Clasie, Tim Eekman, Ricky van Haaren en Rajiv van La Parra zijn opgenomen in de EK-selectie van het Nederlands elftal onder 17 jaar. In totaal werden achttien spelers geselecteerd, voor het toernooi dat van 4 tot en met 16 mei wordt gespeeld in het Turkse Antalya. Robbert van der Post staat op de standby-lijst.
Nederland is in groep A gekoppeld aan het gastland, Schotland en Servië. De groepsduels staan voor 4, 7 en 10 mei op het programma. De halve finales zijn op 13 mei, de finale wordt gespeeld op 16 mei. In groep B strijden Zwitserland, Frankrijk, Ierland en regerend Europees kampioen Spanje om de bovenste twee plaatsen die recht geven op de halve finale.

De EK-selectie bestaat uit de volgende achttien spelers:
Roly Bonevacia, Lorenzo Burnet, Geoffrey Castillion, Lorenzo Ebecilio, Dico Koppers, Ricardo van Rhijn en Rodney Sneijder (allen Ajax), Oguzhan Özyakup (AZ), Jeffrey Bruma (Chelsea), Jerson Cabral, Jordy Clasie, Tim Eekman, Ricky van Haaren en Rajiv van La Parra (allen Feyenoord), Jeffrey Gouweleeuw (sc Heerenveen), Youness Mokhtar en Jeroen Zoet (beiden PSV) en Fons Mulder (FC Utrecht).