Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

AFSCHEIDSCADEAU VOOR VERTREKKENDE TRAINERS

Bert van Marwijk, Dick Voorn, John Metgod en Nuri Sahin hebben dinsdag tijdens de training een afscheidscadeau gekregen namens de Feyenoord Supportersvereniging. Metgod en Sahin kregen een ingelijst Feyenoord-shirt, terwijl Van Marwijk en Voorn een canvasdoek kregen waarop ze met zijn tweeën stonden afgebeeld. Van Marwijk was zichtbaar onder de indruk: ‘Prachtig, ik vind het echt een heel mooi doek.’

De training van dinsdag werd speciaal even onderbroken voor de overhandiging van de afscheidscadeaus. Elke overhandiging kon op een applaus van de spelersgroep rekenen. Metgod werd in het bijzonder bedankt voor twintig jaar trouwe dienst. Hij zwaait na dit seizoen af als assistent-trainer.

Nuri Sahin, van wie de huurovereenkomst met Borussia Dortmund na dit seizoen afloopt, toonde zich verheugd met het shirt en nam hem met een grote glimlach op zijn gezicht in ontvangst.‘Bert van Marwijk hadden we vier jaar geleden bij zijn afscheid al een ingelijst shirt cadeau gedaan’, zegt Joop Verschuuren van de supportersvereniging. ‘Daarom wilden we hem deze keer wat anders geven.’ Verschuuren wenste tot slot alle Feyenoorders die afscheid namen namens de supportersvereniging veel succes in hun verdere loopbaan.