Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

LAATSTE BESLISSINGEN FEYENOORD 100 JAAR CUP

Nagenoeg alle ploegen die op zaterdag 7 juni zullen deelnemen aan de finaledag van de Feyenoord 100 Jaar Cup, zullen dinsdagavond bekend worden. Dan heeft de volgende speelronde in de voorrondes van het toernooi voor de Amateur-partners van Feyenoord plaats. In het noorden van het land kan Achilles 1894 zich zonder te spelen plaatsen. Het is daarbij afhankelijk van de prestaties van de zaterdagvoetballers van ODV dat het in Groningen opneemt tegen de zondagtak van Velocitas 1897. In Poule 1 heeft ook Veenhuizen nog een kleine kans op plaatsing. Het moet dan in Leeuwarden wel Nicator verslaan.
In Poule 3 kan SC Vaassen op gelijke hoogte komen met de reeds uitgespeelde koploper Zwolsche Boys. Bij een overwinning op SC Overwetering plaatst SC Vaassen zich wegens een beter doelsaldo voor het eindtoernooi.

In Noord-Holland kunnen De Kennemers nog een ticket naar De Kuip verdienen. In Heerhugowaard zijn De Reiger Boys de tegenstander. De Kennemers dienen hun vizier wel op scherp te zetten. Om op gelijke hoogte te komen met koploper KGB moet met minimaal vijf doelpunten verschil gewonnen worden.

Poule 8 wordt vanavond beslist in Linschoten, waar de plaatselijke VV het opneemt tegen WDS in Driebruggen. De bezoekers hebben wegens een beter doelsaldo voldoende aan een gelijkspel, voor vv Linschoten telt alleen een overwinning.

Het Haagsche Celeritas gaat in Leidschendam proberen Koudekerk van de troon te stoten. Koudekerk is koploper en uitgespeeld. Wint Celeritas met minimaal vijf doelpunten verschil van SEV dan gaat niet Koudekerk maar Celeritas naar de finaledag.

SV Simonshaven kan in Rotterdam het karwei klaren. Op bezoek bij Politie Sport Vereniging Hermandad kan het zich zelfs een nederlaag permitteren om een plaatje bij de laatste achttien te veroveren. Op hetzelfde complex staat concurrent DHZ voor de onmogelijke opgave om ten koste van NOCKralingen een verschil van 22 doelpunten goed te maken.

In poule 15 kan IFC uit Hendrik Ido Ambacht zich plaatsen voor de finaledag. In en tegen Rhoon kan een overwinning er voor zorgen dat IFC onbereikbaar wordt voor de naaste belagers.

Alle uitslagen, standen en bijzonderheden over de Feyenoord 100 Jaar Cup zijn te vinden op http://www.voetbalrotterdam.nl/feyenoord100jaar