Fanshop
Fanshop

VERHEIJEN STOPT BIJ JONG FEYENOORD

Raymond Verheijen, de trainer van Jong Feyenoord, heeft dinsdag laten weten zijn laatste wedstrijd als coach van de beloften te hebben meegemaakt. Zijn kampioenselftal sloot het seizoen dinsdagavond af met een overwinning op Jong FC Dordrecht (3-1). Verheijen blijft nog wel aan de club verbonden, maar zal zijn werkzaamheden volgend seizoen volledig uit gaan voeren bij de jeugd.
De trainer, die dit seizoen naast zijn functie bij de beloften ook werkte aan het trainingsprogramma voor de talenten uit de voetbalschool, blijft behouden voor de club. Hij zal zijn focus volgend seizoen richten op de jongere voetballers op Varkenoord.

‘Ik ben niet het type trainer gebleken dat voor een beloftenelftal moet staan’, zei Verheijen over zijn besluit. ‘Ik heb dit jaar veel geleerd, heb mezelf ontwikkeld op het gebied van flexibiliteit en improvisatie, maar ik ben meer een man van de vaste groep. Ik ben erg blij dat ik dit seizoen heb meegepikt.’

Vrijdag sluit Verheijen aan bij het Russische nationale team. Als assistent van Guus Hiddink is hij actief op het Europees kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland.