Fanshop
Fanshop

VIER FEYENOORDERS MELDEN ZICH IN NOORDWIJK

Henk Timmer, Tim de Cler, Giovanni van Bronckhorst en Denny Landzaat melden zich dinsdag in Noordwijk bij de selectie van het Nederlands elftal. Kort na het middaguur worden de internationals verwacht bij Grand Hotel Huis ter Duin, waarna om 17:30 uur de eerste training op het veld van Quick Boys op het programma staat.
Het Nederlands elftal heeft nog twintig dagen te gaan, voordat de eerste wedstrijd op het EK wordt gespeeld. Op 9 juni neemt de ploeg het in Bern op tegen huidig wereldkampioen Italië. Voordat Oranje naar Zwitserland vertrekt, worden eerst nog drie oefenwedstrijden gespeeld. Zaterdag 24 mei is Oekraïne de tegenstander in De Kuip. Vijf dagen later, donderdag 29 mei, speelt Nederland in Eindhoven tegen Denemarken, waarna de oefenreeks op zondag 1 juni in Rotterdam tegen Wales wordt afgesloten.
 
De definitieve EK-groep van twintig veldspelers en drie keepers moet uiterlijk woensdag 28 mei bij de UEFA worden ingeleverd. Dit betekent dat er nog drie spelers zullen afvallen bij de selectie.