Fanshop
Fanshop

TININHO ALS GASTSPELER MEE NAAR LIMBURG

Oud-Feyenoorder Tininho reist al gastspeler met de selectie mee naar Limburg, voor de komende twee oefenwedstrijden tegen respectievelijk BSV Limburgia en SV Meerssen. De Braziliaan staat nog onder contract bij AEK Larnaca op Cyprus, maar heeft van zijn club toestemming om de komende wedstrijden met Feyenoord mee te spelen. Tininho hoopt zich in die duels in de kijker te spelen bij een Nederlandse club.
De afspraak tussen Tininho en Feyenoord kwam dinsdag tot stand. De Braziliaan bracht een bezoek aan Nederland en kwam daarbij ook even bij de training van Feyenoord in De Kuip kijken. Daar gaf hij te kennen dat hij volgend jaar graag weer in Nederland wil voetballen. Omdat Feyenoord de komende wedstrijden veel spelers moet missen, door blessures en internationale verplichtingen, werd Tininho als vriendendienst uitgenodigd voor het trainingskamp in Limburg. Tininho pakte die kans met twee handen aan. ‘Mijn contract bij Larnaca loopt na dit seizoen af en daarna wil ik graag weer in Nederland voetballen. Dit is een mooie gelegenheid om me weer in de kijker te spelen.’
 
Tininho stond tussen 1998 en 2002 onder contract bij Feyenoord. Hij kwam in die tijd tot 49 competitiewedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde. In 1999 werd hij landskampioen met de Rotterdamse club. In Nederland speelde hij verder voor RBC Roosendaal, NEC en ADO Den Haag.