Fanshop
Fanshop

NIEUWE FEYENOORD MAGAZINE IS VERSCHENEN

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal een dezer dagen op de mat vallen bij de mensen die zich hebben aangesloten bij Het Legioen. In het vijfde nummer (mei) is er aandacht voor vertrekkend trainer Bert van Marwijk. Roy Makaay wordt alvast in de juiste stemming gebracht voor de Olympische Spelen en poseert in Chinese kledij. De redactie ging ook naar Madrid, waar de oud-Feyenoorders Royston Drenthe en Jurek Dudek werden geïnterviewd.
Verder in het Feyenoord Magazine: een verhaal over Patrick Lodewijks, die behalve keepen nog een andere passie blijkt te hebben. Henk Vos praat over zijn bewogen periode in De Kuip en blijkt nog steeds garant te staan voor een aantal pittige uitspraken. Natuurlijk ontbreken de vaste rubrieken Vraag & Antwoord (met clubicoon Gerard Kerkum), Blik op Eeuwfeest, Varia en Foto en zijn verhaal niet.

Het Feyenoord Magazine biedt achtergronden over de club, onthult de mens achter de voetballer en neemt afstand van het wekelijkse resultaat. Invalshoeken worden meer dan eens met een knipoog gekozen, maar de ogen worden ook niet gesloten voor de serieuze kanten van het leven.

Feyenoord Magazine maakt onderdeel uit van de campagne ‘Het Legioen’, die supporters de mogelijkheid geeft om zich officieel aan de club te verbinden. Elke supporter die zich aanmeldt krijgt naast diverse voordelen en stemrecht ook elf keer per jaar het Feyenoord Magazine thuis gestuurd.

Kijk op de website van Het Legioen voor een preview van het nieuwe Feyenoord Magazine.