Fanshop
Fanshop

INFORMATIE OVER JUBILEUMDAG OP 19 JULI

De Open Dag krijgt dit jaar wel een heel bijzonder tintje. De traditionele happening wordt op de dag georganiseerd dat Feyenoord een eeuw bestaat en om die reden eenmalig omgedoopt tot Jubileumdag. Op 19 juli is De Kuip het decor voor een groot feest, waarbij de focus op de rijke clubhistorie zal liggen. Maar uiteraard is de blik ook gericht op de toekomst. De helikopter met aan boord de nieuwe aankopen zal daar symbool voor staan. Lees verder voor meer informatie over de Jubileumdag.
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zal de Jubileumdag wel vrij toegankelijk zijn voor supporters. Op 19 juli aanstaande zullen om klokslag 10:30 uur de poorten openzwaaien. Dat betekent het startschot van een dag waarbij club en supporters zoals elk jaar versmelten, op een wijze die uniek is voor Nederlandse begrippen.

Gezien het speciale moment waarop van de dag wordt er rekening gehouden met een massale opkomst van supporters. Als het aantal toeschouwers de stadioncapaciteit overtreft, zal dat geen probleem zijn. Zo zal er bijvoorbeeld buiten het stadion, op P2, een live registratie van de Jubileumdag te zien zijn. Feyenoord roept daarom alle supporters op dit feest mee te vieren en naar De Kuip te komen.

Het programma zal opnieuw boordevol en gevarieerd zijn. De organisatie heeft besloten nog niet alles bekend te maken, maar duidelijk is dat de supporters een spetterende show krijgen gepresenteerd. Met veel optredens van artiesten, een wedstrijd van Oud Feyenoord (van 12:30-13:00 uur), korte rondleidingen, de gebruikelijke handtekeningensessies met selectie en technische staf en een speciale recordpoging. De details daarover zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

Zoals elk jaar is er ook weer een buitenprogramma, waarbij er op het trainingsveld een speciaal terrein is ingericht om de jonge supporters te vermaken. P2 –gelegen naast het trainingsveld- wordt ingezet als evenementterrein. Het gedetailleerde programma wordt in de dagen voorafgaand aan de Jubileumdag op deze website bekend gemaakt.

Feyenoord roept supporters op in de week voorafgaand aan de Jubileumdag Feyenoord.nl in de gaten houden. Gezien de verkeersdrukte in Rotterdam –in dat weekend wordt ook de Red Bull Airrace gehouden- zal Feyenoord tijdig een update geven over de vervoersmogelijkheden om De Kuip te bereiken.