Fanshop
Fanshop

FINALEDAG FEYENOORD 100 JAAR CUP BELOOFT SPEKTAKEL TE WORDEN

Op zaterdag 7 juni organiseert Feyenoord de finaledag van de Feyenoord 100 Jaar Cup. Achttien eerste elftallen van Amateur-parters van Feyenoord wisten zich via landelijke voorronden voor deze einddag te plaatsen. Zij strijden in De Kuip en op de velden van de Sportclub Feyenoord op Varkenoord om de Feyenoord 100 Jaar Cup en andere mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Kras Reizen, Kappa en Derby Star.
De eindstrijd belooft een waar voetbalspektakel te worden. De deelnemende verenigingen zijn afkomstig uit het gehele land en de belangstelling bij supporters van de clubs is groot. Naast de verrichtingen van de eigen favorieten kan het aanwezige publiek om 17.00 uur getuige zijn van een wedstrijd van Oud-Feyenoord. Dat treedt met spelers als Paul Bosvelt, Bert Konterman, Jean Paul van Gastel en Ruud Heus aan tegen de Amateur-partner All Stars, een elftal dat speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld uit spelers van deelnemers aan de Feyenoord 100 Jaar Cup die zich niet voor de finaledag wisten te plaatsen.

Uiteraard is het toernooi gratis toegankelijk. De tribunes aan de Maaszijde (oranje) zijn geopend, in de Maaszaal is eten en drinken verkrijgbaar. Deelnemers en bezoekers van de finaledag kunnen parkeren op het parkeerterreinen P2, P3 en P4 bij De Kuip (gratis).

Download hier het complete programma.