Fanshop
Fanshop

SPECIALE TOEGANGSREGELING JUBILEUMDAG VOOR GOUDEN JUBILEUMKAARTHOUDERS

Houders van een Gouden Jubileumkaart zullen op zaterdag 19 juli tijdens de Jubileumdag verzekerd zijn van toegang tot het stadion. Feyenoord heeft hiervoor een speciale regeling getroffen met de veiligheidsinstanties. De houders van een Gouden Jubileumkaart zullen voor 1 juli schriftelijk geïnformeerd worden over de opzet van de regeling.
Feyenoord hoopt op deze manier tegemoet te komen aan de supporters die aan het begin van vorig seizoen een Gouden Jubileumkaart kochten, in de veronderstelling dat de Jubileumdag niet vrij toegankelijk zou zijn. Dit was destijds uit veiligheidsoverwegingen het vooruitzicht, in verband met de verwachte grote toestroom van supporters. Houders van een Gouden Jubileumkaart zouden wél gratis naar binnen mogen.

Afgelopen maandag heeft op Feyenoord.nl een nieuwsbericht over de Jubileumdag gestaan, waarin werd vermeld dat er voor iedereen vrije toegang zal zijn. Dit is onder meer mogelijk doordat er op P2 een videoregistratie van de dag te zien zal zijn. Om nu de houders van de Gouden Jubileumkaarten tegemoet te komen is besloten dat zij in ieder geval verzekerd zijn van toegang tot het stadion, ongeacht hoe massaal de opkomst zal zijn.