Fanshop
Fanshop

FEYENOORD CONTRACTEERT TALENTEN

Feyenoord heeft in de afgelopen periode een groot aantal jeugdspelers voor meerdere jaren aan zich gebonden. Kaj Ramsteijn, Jordao Pattinama, Ryan Bouwmeester, Ruben Barends, Clint van Stee, Kelvin Leerdam, Nayib Lagouireh en Shabir Isoufi tekenden hun eerste profcontract. Een aantal van hen (Leerdam en Ramsteijn) zal in de voorbereiding mee draaien bij het eerste elftal. Ook Louis Pedro, Michael Janota, Miquel Nelom, Norichio Nieveld en Kermit Erasmus krijgen de kans zich vanaf 5 juli bij het eerste te bewijzen.


Pattinama

Dat Feyenoord een fors aantal jeugdspelers aan zich bindt, past in het technische plaatje dat de club voor ogen heeft. ‘Ons beleid is om met een kleine A-selectie te werken’, zegt technisch directeur Peter Bosz. ‘Daardoor krijgen talenten sneller de kans om door te schuiven. We willen de jongens ook daadwerkelijk een kans geven, wat tot uiting komt met een contract. Ik ben blij dat we wederom een aantal talenten aan ons hebben weten te binden.’


Ramsteijn

Ramsteijn, rechter centrale verdediger, heeft een contract voor twee seizoenen gesigneerd. Flankaanvaller Pattinama signeerde eveneens een verbintenis voor twee jaar. Bouwmeester (middenvelder), Leerdam (flankaanvaller) en Isoufi (aanvallende middenvelder) komen voor drie seizoenen. Barends tekende net als Lagouireh en Van Stee een eenjarige verbintenis. Feyenoord heeft bij de twee laatstgenoemden de optie om hun contract met respectievelijk twee en één jaar te verlengen.


Lagouireh


Van Stee


Barends


Leerdam


Bouwmeester (links), Isoufi (rechts)