Fanshop
Fanshop

VOORBEREIDINGEN VOOR FEEST VAN DE EEUW IN VOLLE GANG

De Jubileumdag staat voor de deur, maar Feyenoord is ook druk bezig met een ander groot jubileumevenement. De voorbereidingen voor het Feest van de Eeuw zijn in volle gang. Het feest wordt georganiseerd op 6 september aanstaande, maar werpt deze maand zijn schaduw al vooruit. Zo start op woensdag 11 juni de kaartverkoop. Op die dag start ook de stemming over het programma dat volledig door de supporters zal worden bepaald.
Via Feyenoord.nl, AD Rotterdams Dagblad en Maasstad Weekbladen kan er per 11 juni gestemd worden op 25 historische momenten. Uit deze stemming wordt een top elf samengesteld die tijdens het Feest van de Eeuw wordt opgevoerd. Supporters met een gouden Jubileumpakket hoeven overigens op 11 juni geen kaart te kopen. Zij worden binnenkort met een brief geïnformeerd over de aanvraag van hun kaart.

De show begint 6 september om 20:00 uur ’s avonds. In een eerder stadium stond de avond gepland in december, maar daar is om een aantal redenen vanaf geweken. Het competitieschema speelt hierin een belangrijke rol. Maar ook het feit dat een vijftal Rotterdamse zakenmensen met een Feyenoord-hart, de club heeft aangeboden garant te staan, zodat dit eeuwfeest zonder twijfel doorgang zal hebben.

Tijdens het Feest van de Eeuw wordt nog eenmaal teruggeblikt op de hoogtepunten uit de clubhistorie. Honderd jaar Feyenoord in honderd minuten geeft de supporters de gelegenheid om vele hoogtepunten nog een keer live te beleven of voor het eerst mee te maken. Gebeurtenissen die men kent van verhalen, foto’s en beelden die live voorbij trekken. Talloze Feyenoord-iconen zullen hun opwachting maken tijdens het Feest van de Eeuw en uiteraard zal de huidige selectie niet ontbreken.

Een groots, grandioos spektakelstuk dat past bij een club met unieke supporters. En dat allemaal in een fantastische sfeer; een volle Kuip. Zowel de huidige selectie als oud-spelers en trainers zullen een hoofdrol spelen, ondersteund door bekende artiesten. Dit alles zal zich afspelen op een gigantisch podium met mega videoschermen waarop alle onderdelen van het Feest van de Eeuw door iedereen in De Kuip perfect te volgen zullen zijn.

Voor gezinnen geldt een speciaal tarief. Klik hier voor meer informatie.