Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

NIEUWE TRAINERSKAMER IN DE MAAK

De bouw van de nieuwe trainerskamer is maandag van start gegaan. Op een afdeling boven de nieuwe kleedkamer is begonnen met de sloop van de oude kantoren. Deze ruimte zal hierna volledig opnieuw ingericht worden. Het grootste deel is bestemd voor een trainerskamer. Dit wordt een ruimte voor de technische staf, waar bijvoorbeeld besprekingen en analyses plaats zullen vinden. Ook komt er een aantal kantoren, waar onder meer teammanager Bas van Noortwijk komt te zitten.
Wat betreft de verbouwing van het Home of History worden langzaamaan de eerste contouren zichtbaar. Het sloopwerk is volledig gereed, waardoor inmiddels is begonnen met het plaatsen van de diverse vitrines. In deze ruimte is op deze manier al een goede indruk te krijgen van het uiteindelijke eindresultaat. Het nieuwe Home of History zal 15 juli haar officiële opening beleven.
 
 
De werkzaamheden op de tribune liggen nog altijd twee dagen voor op schema. Vak KK zal naar alle waarschijnlijkheid komende woensdag al gereed zijn. De balkons bij de bussinessunits zijn inmiddels nagenoeg klaar. Door een meer efficiënte indeling is het aantal stoelen bij een deel van de units vergroot. Ook het ereterras nadert zijn voltooiing, terwijl de werkzaamheden bij de bussiness-seats voor liggen op schema. Het volledig deel op de Maastribune is inmiddels voorzien van nieuwe, blauwe vloerbedekking, waardoor het een zeer luxueuze uitstraling heeft gekregen.

 
 
Ondertussen is ook begonnen met de uitbreiding van het spelershome, dat evenals de trainerskamer boven de kleedkamer ligt. Een gang die voorheen langs het spelershome liep, wordt nu bij de ruimte getrokken, waardoor deze een stuk groter wordt.