Fanshop
Fanshop

WIM JANSEN COMPLETEERT TECHNISCHE STAF

De technische staf voor het aankomend seizoen is compleet. Gertjan Verbeek krijgt naast Leon Vlemmings ook Wim Jansen als assistent-trainer aan zijn zijde. ‘Op basis van de specifieke kwaliteiten van Leon Vlemmings en Wim Jansen zijn we heel blij dat Gertjan Verbeek uitstekend ondersteund zal worden. In onze ogen is dit de staf die we nodig hebben’, zegt technisch directeur Peter Bosz. Björn Rekelhof wordt conditie- en krachttrainer. Alex Pastoor zal vanaf aankomend seizoen de beloften gaan trainen.
Clubicoon Wim Jansen keerde in de zomer van 2005 terug bij Feyenoord. De voormalig speler, trainer en technisch directeur kwam na lange afwezigheid terug als technisch adviseur. In die hoedanigheid was hij de laatste jaren van waarde achter de schermen. Aankomend seizoen staat hij weer op het veld. ‘Wim heeft alles al meegemaakt, wat zeker een meerwaarde geeft aan zijn functie’, aldus Bosz.

Bosz: ‘Bij alle mensen die zijn aangetrokken, is gekeken op welke manier zij de staf kunnen aanvullen. Dat geldt ook voor Björn Rekelhof, met wie Gertjan net als met Alex Pastoor al samenwerkte bij Heerenveen. Er is sprake van een echt team. Dat was ook het uitgangspunt.’

Naast Verbeek, Vlemmings en Jansen staat ook Patrick Lodewijks vanaf 5 juli dagelijks op het veld. Ook vorig seizoen maakte hij als keeperstrainer al onderdeel uit van de technische staf. René Dannenburg zal de medische staf gaan coördineren en de fysiotherapeuten Mikael Kuypers, Dennis Lion, Marcel de Geus en verzorger Gerard Meijer onder zijn hoede krijgen. Gerard Meijer begint komend seizoen aan zijn vijftigste (!) dienstjaar bij Feyenoord.