Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

VERBOUWING VAK KK VOLTOOID

De verbouwing van Vak KK is deze week voltooid. 1.100 blauwe kuipstoeltjes hebben hier plaats gemaakt voor circa 1.200 luxe rode klapstoelen. Deze stoelen zitten gemonteerd op een stalen frame en hebben allemaal de beschikking over armleuningen. Het zitcomfort voor de toeschouwers op dit vak is daardoor toegenomen.
 
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe indeling van de Business Seats. De 1.200 oude stoelen zijn allemaal verwijderd en de installatie van ruim 1.500 meer luxe stoelen is bijna gereed. Ook deze stoelen zijn allemaal rood, waardoor de tweede ring op de Maastribune voor een groot deel van rode stoelen is voorzien.
 
 
De verbouwing van de kleedkamer vordert gestaag. De nieuwe plafonds zijn geïnstalleerd en op korte termijn zal er een nieuwe vloer aangelegd worden. De nieuwe wasmachines voor in de wasruimte hebben inmiddels hun plaats gevonden. Tegelijk met de kleedkamers wordt ook het spelershome onder handen genomen. Deze ligt boven de kleedkamer en is helemaal ontruimd. Komende dinsdag wordt begonnen met de verhuizing en de inrichting van beide vertrekken.
 
 
De verwachting is dat de kleedkamers en het spelershome bij de eerste training, op 5 juli, voor tachtig procent gereed zullen zijn. Als de selectie op trainingskamp naar Oostenrijk gaat, tussen 19 en 25 juli, zullen alle vertrekken volledig ingericht worden. In de kleedkamers worden dan bijvoorbeeld nog de lockers en het zwembad geplaatst.
 
 
In het nieuwe Home of History wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing. Ook is er een begin gemaakt met de inrichting met het nieuwe museum. De eerste bekers en bokalen hebben hun definitieve plek gevonden. Op 15 juli is de officiële opening van het nieuwe Home of History.