Fanshop
Fanshop

WINNAARS PRIJSVRAGEN FEYENOORD MAGAZINE

Renske Hofland uit Hazerswoude-Rijndijk is de winnares geworden van de prijsvraag uit nummer 5 van Feyenoord Magazine. Zij gaf het juiste antwoord op de vraag wat de uitslag was van de laatste wedstrijd die Roy Makaay bij het Nederlands elftal speelde, in De Kuip tegen Duitsland. De uitslag van die wedstrijd en daarmee het juiste antwoord was 2-2. Renske Hofland wist het juiste antwoord en zette dat op een fraaie briefkaart. Zij wint hiermee het door Roy Makaay gesigneerde Oranje-shirt, dat de aanvaller ook voor de fotoreportage in Feyenoord Magazine droeg.
In Feyenoord Magazine nummer 5 werd tevens een verkiezing voor de beste Feyenoord-speler uit de afgelopen honderd jaar uitgeschreven. Onder de supporters die een top vijf inzonden, worden drie jubileumpostzegelboekjes verloot. De winnaars hiervan zijn:
  • Frits Hartgers uit Heerhugowaard
  • René Kramer uit Hoorn
  • Dino Verhoef uit Uithoorn 
Het Oranje-shirt en de postzegelboekjes worden deze week verstuurd. De uitslag van de verkiezing voor grootste Feyenoord-speler van de eeuw, volgens supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen, wordt in het volgende nummer van Feyenoord Magazine bekend gemaakt. Deze speler zal de cover sieren van het nummer dat geheel in het teken staat van het jubileum. Het nieuwe Feyenoord Magazine verschijnt rond de Jubileumdag op 19 juli.