Fanshop
Fanshop

JUBILEUMNUMMER LEE TOWERS TE DOWNLOADEN

Het nummer ‘Feyenoord voor Altijd’ van Lee Towers is sinds afgelopen vrijdag te downloaden. Het nummer is opgenomen ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de club. ‘Feyenoord voor Altijd’ is een meezinger in de traditie van ‘Mijn Feyenoord’. Lee Towers bezingt in deze jubileumsingle zijn liefde voor Feyenoord.
Vanaf donderdag 10 juli is het nummer tevens op single verkrijgbaar. Een dag eerder is deze single al exclusief verkrijgbaar bij de Music Store aan de Lijnbaan 118 te Rotterdam. Die dag zullen Lee Towers en John de Wolf vanaf 14:00 uur aanwezig zijn om de single te signeren. Supporters die graag een gesigneerde cd-single willen, worden verzocht op tijd te komen, omdat het druk belooft te worden.

Als tweede nummer op de single staat het nummer ‘Mijn Feyenoord’, dat al vaak te horen is geweest in De Kuip en inmiddels een echte Feyenoord-klassieker is. Zowel ‘Feyenoord voor Altijd’ als ‘Mijn Feyenoord’ zijn bovendien terug te vinden op de cd Feyenoord 100 jaar hits die op de Jubileumdag op 19 juli verschijnt.

De single Feyenoord voor Altijd is via iTunes en hier te downloaden.

Wilt u de single als ringtone op uw mobiel? Klik hier!