Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

SELECTIE VOOR EERSTE MAAL OP TWEE VELDEN

De selectie heeft dinsdagochtend de eerste van een reeks trainingen op de velden van SV Bolnes in Ridderkerk afgewerkt. Het was tevens de eerste maal dit seizoen dat trainer Gertjan Verbeek de mogelijkheid kreeg om op meerdere velden te werken. Hierdoor werd bij de oefensessie een en ander duidelijk over de trainingsaanpak die Gertjan Verbeek voor ogen heeft. Na een intensieve warming-up verdeelden de circa dertig spelers zich over twee velden, waar onder leiding van de diverse assistent-trainers in groepen gewerkt werd.
 
Het grootste deel van de selectie splitste zich en speelde diverse positie- en partijvormen. Op het tweede veld werkte keeperstrainer Patrick Lodewijks individueel met Sherif Ekramy, terwijl conditie- en hersteltrainer Bjorn Rekelhof individuele oefeningen met Theo Lucius deed.
 
 
Een van de tientallen toeschouwers in Ridderkerk was de Braziliaan Tininho, die in de tijdens de afsluitende oefenwedstrijden van vorig seizoen nog een aantal keer meespeelde met Feyenoord. Ditmaal bleef Tininho aan de zijlijn, waar hij te kennen gaf dat hij nog geen nieuwe club heeft gevonden.
 
 
Feyenoord traint deze week nog tweemaal op de velden van SV Bolnes. Woensdag om 14:00 uur en donderdag om 10:00 uur. Eind augustus hoopt Feyenoord weer terecht te kunnen op Varkenoord.